bruksellive palmt ossegempark in

30 jul 2011het gratis festival bruksellive is op enkele jaren tijd een vaste waarde geworden tussen de zomerfestivals. stijn & friends, the cinematic orchestra, spirit catcher en vele andere bands spelen verspreid over drie podia. kim, chantal en bram brachten verslag uit vanuit de fm brussel-bus.

door de uitbreiding van de festivalsite en het mindere weer duurde het even voor het ossegempark volliep. de eerste optredens waren op dat moment al afgelopen. ghanashake mocht als winnaar van de vi.be contest de main stage openen. fm brussel-dj's onda sonora deden hetzelfde op de theatre stage.

dat oude hoofdpodium was de ideale locatie om te genieten van de americana van head full of flames. ook de soul van het amsterdamse jungle by night kwam er tot zijn recht. tijdens de set van teddiedrum stond er voor het eerst redelijk wat volk voor het hoofdpodium. chantal sprak achteraf met de mannen met de pornosnorren die maar al te blij waren met de reactie van het brusselse publiek.

stijn kwam voor zijn optreden langs bij chantal. het is de eerste keer dat hij naar bruksellive komt. tot gisteren dacht hij nog dat het om een vrij klein festival ging maar nu al is duidelijk dat er straks heel wat volk naar zijn optreden komt kijken. voor het optreden van sx was de massa nog verder uitgegroeid en daar zal alleen nog maar volk bijkomen als de echte headliners hun opwachting maken.

dat blijkt ook op het theatre stage waar cinematic orchestra voor een vol huis speelt. er is amper plek vrij om te kijken naar de set van één van de sensaties van het moment.

stijjn begon aan zijn set in fm brussel t-shirt. het duurde niet lang voordat hij in bloot bovenlijf stond te shaken. in zijn set zat veel afwisseling en met hits als sexjunkie en back in detroit kreeg hij in geen tijd het publiek op zijn hand.

(foto: francois vidal)

Reacties
FM Brussel live

fm non-stop

speelt nu: Blur 'Parklife'

FM Brussel zegt