volksfeest op bal national

20 jul 2011het vossenplein in de marollen is het vaste decor van het jaarlijkse volksfeest op de vooravond van de nationale feestdag. laura lynn, lange jojo en lou deprijck zullen er ondanks de slechte weersvoospelling alles aan doen om de massa mee aan het zingen te krijgen. wie hier de vorige jaren ook was weet dat dit geen moeilijke opdracht is. luister vanaf 19u naar FM Brussel Calor met Bruno.

door het slechte weer duurde het even voor de ambiance loskwam. tijdens unik party waren er toch al enkele enthousiasten aan het meedansen met de instructrices op het podium. tijdens het akoestische bluesoptreden van duo de choc liep het vossenplein stilaan vol.

het optreden van laura lynn zorgde voor de eerste polonaises van de avond. door de enthousiaste reacties van het publiek zal de charmezangeres haar allereerste optreden in brussel niet snel vergeten. les compagnons de la chanson staken de bekendste franse chansons in een nieuwe jas. ook de vele franstaligen die nooit fc de kampioenen gehoord hebben kwamen aan hun trekken bij het optreden van oa johnny voners en marijn devalck.

één van de meest opgemerkte gasten was prins laurent. hij trekt zich blijkbaar weinig aan van de heisa rond de koninklijke aanwezigheid op de nationale feestdag. dit feest in de marollen is voor hem een jaarlijkse ontmoeting met de bevolking.

lou & the hollywood bananas deden wat van hen verwacht werd. een optreden vol hits en zonder scrupules. kingston, kingston, charlie brown, brigitte bardot, ... de marollen kregen ze allemaal te horen. met het gastoptreden van lange jojo was het feest helemaal compleet.

als afsluiter moeten the planes hun uiterste best doen om de ambiance even hoog te houden. ze werden daarbij wel bijgestaan door de liters bier die op en rond het vossenplein vloeit.

Reacties
FM Brussel zegt