fm brussel calor op hee tervuren

02 jul 2011op de gezellige markt van het mooie tervuren kan je het hele weekend gratis concerten bekijken. de affiche is uiterst gevarieerd. met arno en daan staan er vanavond twee echte headliners op het podium. de fm brussel bus staat op de eerste rij. luister vanaf 18u naar chantal en kijk op fmbrussel.be voor updates.

met milk inc op donderdag en natalia en les truttes op vrijdag was het al twee dagen stevige ambiance in tervuren. met de straffe line-up van deze avond lijkt de rust nog lang niet weergekeerd in de anders zo rustige randgemeente.

the herfsts wonnen vorige week nog het rockconcours central park festival aan het jubelpark en openden vandaag de markt van tervuren. bij de bus in chantal konden ze trots terugblikken op hun set. burgemeester eulaerts heeft die waarschijnlijk niet zelf gezien. hij moet als organisator ook voor zijn sponsors en de vips zorgen. vanavond zullen die zichzelf moeten entertainen want het optreden van arno wil hij voor geen geld ter wereld missen. daarmee moet volgens hem het hoogtepunt van deze tiende editie van het festival nog komen.

ook daan is volgens de burgemeester één van de beste artiesten die hier ooit op het podium stonden. aan chantal biecht de artiest zelf op dat hij een hekel heeft aan repeteren en dat de setlist maar net op tijd klaar was. we mochten ons aan een energieke set verwachten en hij hield woord. de opgedaagde massa kreeg zo goed als alle hits uit zijn repertoire te horen. dat hij de backstage deelde met zijn 'dikke copain' arno is fijn meegenomen.

mintzkov passeerde na hun optreden in de fm brussel-bus. ze blikten met chantal vooruit naar hun stoemp!-concert waarvoor vlaamse steenweg op zoek mag gaan naar het geschikte voorprogramma.

afsluiter arno is met een zware kater naar tervuren afgezakt. zijn band met de gemeente beperkt zich wel tot een schooluitstap aan het afrikaans museum. zoals je het van hem kan verwachten werd zijn optreden er niet minder goed van. de hoofdpijn werd vlot doorgespoeld met een stevige portie gitaarrock.

 

 

 

Reacties
FM Brussel zegt