live bal national

20 jul 2012Op de vooravond van de nationale feestdag is het traditiegetrouw groots volksfeest op het Vossenplein: Bal National. Met Sam Gooris, Sandra Kim, Lange Jojo, en veel Belgisch bier. Ook de FM Brusselbus staat op het plein. Kom langs of volg live op 98.8 met Nadia Scheys achter de microfoon.

23.45 said zoekt lange jojo op na zijn concert. nadia blijft ook tijdens het laatste concert op post. belgische vlaggen. reuzen. rode hoeden. handen in de lucht. veel ambiance en geen regen. vive la belgique!

22.50 said bezoekt sandra kim backstage. want wat vindt zij van haar optreden?

22.45 lange jojo speelt het volle vossenplein plat. de mannen van kings of pop komen zich alvast opwarmen bij nadia in de bus. met polonaises langs de bus op de achtergrond.

22.15 de vogeltjesdans. de stoelendans. geen enkele must-dance ontbreekt op bal national. na een speech van burgemeester thielemans is het tijd voor het optreden van lange jojo.

21.20 gegil buiten en binnen de bus wanneer sandra kim j'aime la vie inzet. geen klein meisje meer. een echte diva is ze ondertussen.

20.30 gras op het vossenplein? sam gooris laat het groeien. met zijn basketsloefkes aan.

19.25 sam gooris is nog maar net in brussel en komt meteen naar de bus. hij is fan van 'de brusselse taal'. maar voor de ambiance die hij straks brengt, is geen taal nodig.

18.45 nog niet veel volk op het vossenplein. maar binnen 30 minuten start een eerste dansfestijn met unik party. dan zal er meer volk zijn. nadia belt met nathalie. "ik kom vooral voor ambiance, minder dan voor de artiesten" geeft ze toe.

 

Reacties
FM Brussel live

johan de smet

met johan de smet

speelt nu: Calvin Harris 'How Deep Is Your Love'

FM Brussel zegt