live brosella jazz

15 jul 2012FM Brussel jazzman Jempi Samyn zit vandaag in de rode dubbeldekker voor de 36e editie van Brosella. Bekende en onbekende muzikanten doen hun ding in het meer dan sfeervolle Groentheater, in de schaduw van het Atomium. Luister 98.8 of volg alles online.

22.30 european jazz trumpets sluit een geslaagde editie van brosella af. 7 trompettisten samen op een podium. zelden te zien.

21.45 ambrose akinmusire kampt nog met een jetlag. moe maar voldaan brengt hij een flitsbezoek aan jempy.

21.30 het duo jon irabagon en barry altschul kennen elkaar muzikaal door en door. maar op persoonlijk vlak leren ze elkaar nog elke dag kennen.

20.52 alex sipiagin komt van rusland, woont in new york, maar zet zich naast jempy in de bus in brussel. en meteen daarna bezoek van pierre drevet van brussels jazz orchestra.

19.45 klaar voor de live-uitzending. jempy maakt het zich comfortabel in de studio. dankzij de voorbije concerten vanmiddag met veel inspiratie voor interviews.

18.30 terwijl lighthouse trio na een prachtige set afrondt, wordt het verdacht donker door de regenwolken. maar dat doet jong en klein niet veel op brosella. en terecht.

17.20 na nicolas kummert is het tijd voor the lighthouse trio. parapulu's gaan open en toe. en brengen op hun eigen manier ook sfeer.

16.15 groot applaus voor het brussels jazz orchestra. zij steken het jazzfestival in gang. met de bus in het bos is het gezellig vertoeven op brosella.

Reacties
FM Brussel zegt