live bruksellive

28 jul 2012Een van de fijnste festivals van de hoofstad: Bruksellive. Zaterdag, in het Ossegempark, aan de voet van het Atomium. De FM Brusselbus is er vaste klant, net zoals dit jaar oa. Nouvelle Vague, Floating Points, POMRAD, Mo&Grazz Big Band, Alex Deforce, Ed & Kim, ... Luister live op 98.8 of wees aanwezig.

23.55 yasmina bezoekt als afsluiter nouvelle vague backstage. tot hier de live-uitzending. maar het feest is nog lang niet gedaan op bruksellive.

23.25 fm brussel meets de brusselse brns. en wie is de grootste fan van dj kong? gratts en bram vechten erom.

22.30 van nouvelle vague verhuist het publiek naar pomrad. magistrale antwerpse bass muziek vult het ossegempark.

21.30 een bekend gezicht in de bus: de dj phonetics. raar maar waar, hij treedt eigenlijk liever op zonder lichten, geeft hij aan bram toe.

21.15 bram neemt de fakkel van yasmina over en ontvangt flying horseman in de bus. voor een tweede keer staat hij op bruksellive.

20.40 yasmina kan pomrad wel smaken. ' talentvol en mooi, some guys have it all '.

19.55 barefoot and the shoes vegen eerst hun voeten voor ze blootvoets de bus betreden. alex deforce en jazzneversleeps vinden alles dope aan bruksellive.

19.20 de nederlandse oprichters van 22tracks zijn trots op hun brusselse kind 22tracks.

18.30 yasmina ontvangt elke tien minuten bezoek in de bus. terwijl bram de benen van zijn lijf danst op het festivalterrein.

18.00 al drie uren fijne festivalsfeer achter de rug. the devilles, errorism en airplane bezetten meteen de bus

Reacties
FM Brussel zegt