Live Couleur Café 2012: vrijdag

29 jun 2012FM Brussel staat voor jou op de eerste rij. Couleur Café 2012. Chantal, Nadia en Lotte brengen het hele weekend live-fragmenten, backstageroddels en exclusieve gesprekken met artiesten. De zomer mag beginnen. Erykah Badu, Jessie J, ... allemaal op 98.8 en online. Luister morgen, zaterdag opnieuw vanaf 15u.

00u00 - De FM Brussel uitzending stopt, maar Couleur Café gaat door. Morgen zijn we er opnieuw, live, vanaf 15u.

23u05 - Net op bezoek in de FM Brusselbus: vader & zoon: Lee & Omar Perry. Straks live op het Univers podium. Met een uitgebreid pleidooi voor de legalisering van een groen gebladerte.

22u30 - Vliegend reporter Lotte en enkele heren die het leven wazig zien. Iets wat ook een héél klein beetje bij Couleur Café hoort.

21u55 - Vliegend reporter Lotte te gast bij Nadia in de studio. Lotte omringd door zoveel liefde wil blijkbaar spontaan iedereen knuffelen. Ze genoot van het laatste stukje Magic System, maar heeft Nas moet missen. Nu op FM Brussel: 'Nas'.

21u30 - Nadia achter de microfoon en onder de indruk van de massa mensen voor de bus, die staan er uiteraard voor haar, maar ook voor studiogaste Imany.

21u15 - Vrienden van FM Brussel en blij om hen op Couleur Café te mogen ontmoeten: Joshua.

21u00 - Vliegend reporter Lotte mag ze dan wel niet zien optreden hebben, ze heeft wel een leuk 'gebougeerd' met de heren van Magic System.

20u30 - Magic System doet de Titan ontploffen. Vliegend reporter monteert het interview en is een beetje boos dat ze niet kan gaan kijken. Gelukkig zijn er straks foto's én hoor je hen live op 98.8 of fmbrussel.be.

20u00 - Vliegend reporter Lotte mag heldin Sharon Jones interviewen. Ze is hier op Couleur Café om nog meer Brusselse fans te winnen. (Sharon Jones - niet Lotte :-) )

19u30 - Collie Buddz, met meer dan 200.000 volgers op Facebook, en (blijkbaar) geliefd door vele vrouwen, op schoot bij Chantal.

19u00 - Sarah Ferri bij Chantal over haar optreden.

18u30 - Collie Buddz laat de Univers op en neer gaan. Méér dan sfeer. "Yeah Man".

18u15 - Bij Chantal in de FM Brusselbus: Tinariwen. Heren die zeer blij zijn om te gast te zijn op Couleur Café, zelf kijken ze uit naar Lee & Omar Perry, straks in de Univers.

17u30 - Nadia ging luisteren naar Sarah Ferri en gaf haar goedkeuring. Ondertussen heeft Nadia dezelfde tattoo-behandeling als Lotte ondergaan. Het is nog rustig op het terrein, maar de zon breekt door.

17u00 - De uitzending is begonnen. Chantal achter de microfoon. FM Brussel is klaar voor een driedaagse radiomarathon.

 

Reacties
FM Brussel zegt