live feest in brussel

11 jul 2012'feest in brussel'. met van 12 tot 19u feest in de steenstraat en vele andere plaatsen in de stad. vanaf 20u moet je op de grote markt zijn voor raymond van het groenewoud en vrienden. de fm brusselbus is er bij en zendt live uit vanaf 12u.

19.45 de man waarrond heel de avond draait, raymond van het groenewoud, heeft snel nog even tijd om binnen te springen op de bus. nu hij enkele dagen in brussel is geweest, voelt hij weer dezelfde kriebels als 40 jaar geleden.

19.30 straks samen met raymond van het groenewoud op het grote podium. nu in de bus: helmut lotti. grote fan van 'je veux l'amour', bekent hij aan bram.

19.00 de winnaars van het groot geweld vieren hun overwinning in de bus: my lai en hush hush. en tussendoor springt billie kawende nog even binnen. bram rijgt de gasten aan elkaar.

18.15 feest in brussel. dat vraagt voor brusselse wafels. ook in de brusselse bus.

17.10 goed, vrouwelijk en black volk voor bram op de bus: the nightwitches en hun gummy vleermuizen.

16.50 sioen kijkt voor zijn concert in les gens que j'aime naar de ronde van frankrijk. en bewaakt ondertussen de instrumenten van de band. over 10 minuten treedt hij op. een uur later nog eens!

16.20 reporter emilie gaat kijken naar stijn in passaporta - alsof hij zo nog niet nerveus genoeg is voor zijn tribute to raymond.

15.20 accordeonlegende andré brasseur klimt de bus in. hij belooft chantal la vie en rose te spelen tijdens zijn optreden.

14.32 dirk brossé dirigeert vandaag niet alleen brussels philharmonic maar ook raymond van het groenewoud.

14.00 emilie smult met de meisjes van lili grace in la maison des crêpes. chantal neemt met grote glimlach de micro over van melina. en ontvangt meteen rockrallyer reena riot.

13.30 audience in the street brengt een verrassingsbezoek aan de bus. meteen daarna stromen de mannen van horses on fire binnen. next please!

13.02 emilie spot wachtende fans op de grote markt en is net op tijd terug in de droge bus. hopen dat alle regen nu valt, dan blijft het straks droog.

12.00 melina trapt de live-uitzending af. en fm brussel vliegt meteen naar de cartoonexpo 'je t'aime... ik u ook niet', waar vlamingen en franstaligen met elkaar lachen in cartoons.

hier kan je het volledige programma downloaden.

Reacties
FM Brussel live

fm non-stop

speelt nu: Lapsley 'Love Is Blind'

FM Brussel zegt