live vijverfestival

07 jul 2012Zaterdag Vijverfestival in Dilbeek. Met mooie mensen als Gabriel Rios, Sioen, Willow en Sherman op het drijvende podium. Maar ook mooie mensen in de FM Brusselbus. Vanaf 18u hoor je het Vijverfestival live op 98.8 met Bram Van de Velde en Hugo Geervliet.

23.30 In de backstage noemt iedereen hem 'snoepbrochette'. Saïd onderschept Gabriel Rios wanneer hij van zijn jetlag bekomt met een koffietje.

23.20 DJ's Nadiem Shah en Ilse Liebens hebben een strak plan: Ilse redt al wie in de vijver sukkelt en Nadiem verzorgt de soundtrack.

22.30 Bram haalt zijn beste Engels boven voor Matthew van The Mooninvaders. En geeft complimentjes door van The Antwerp Gipsy Ska Orchestra: Mooninvaders is de beste ska band van België.

22.20 Mukti en Gregor van The Antwerp Gipsy Ska Orchestra noemen een kat een kat:"Balkan beats, dat zijn beats met een trompet erover". En veel meer wijsheden...

21.30 Tweede Olympische discipline van de dag: van de berg afglijden in het water. Daar moet Saïd bij zijn.

21.10 Willow speelt liever muziek dan met vakantie te gaan én zezijn vol lof voor het Dilbeekse publiek. We komen ze met FM Brussel Calor nog tegen op het Brussels Summer Festival.

20.30 Gudrun en David van Cafe con Leche komen schuilen in de FM Brussel bus. Bram is blij met zijn eerste vrouwelijke gezelschap van de dag. En ja, dat scheelt, een vrouw op het podium!

20.10 Sioen komt bij Bram keuvelen voor hij straks het podium opgaat. En hij loopt wat rond in het park van Dilbeek want hij vindt het belangrijk om de sfeer op te snuiven.

19.45 Sherman heeft een rustige festivalzomer want hij is vooral bezig met de nieuwe plaat die eraan komt. Hij blijft op het Vijverfestival want hij wil Gabriel Rios en Sioen zien. Wij ook!

19.35 Saïd promoot een nieuwe potentiële Olympische discipline: pinten stapelen. Huidig record:een toren van 22 bekers. Wie doet beter?

19.10 W. Viktor en zoon Robin, bezeten door muziek én door de koers. Ze hebben de rit in de ronde van Frankrijk opgenomen en gaan er vanavond naar kijken. Bram verklapt niet dat Froome de rit won - sympathiek van hem.

18.40 Saïd koopt zijn Vijverfestivalbeker. Kostprijs: 1 euro. Ecologische voetafdruk: minimaal.

18.20 De mannen van de Bed Rugs spelen voor het eerst op het Vijverfestival en dus ook voor het eerst op een podium op water. Ze zijn ook blij over hun optreden. Dat vertellen ze aan Bram in de FM Brussel bus.

18.10 Bram zit kortgeknipt en in een funky t-shirt in de bus voor FM Brussel calor live van op het Vijverfestival. En Saïd? Die staat al op het VIP-podium.

17.20 Saïd leert breakdancen samen met de kinderen hier. "Voorzichtig zijn", dat zijn de wijze woorden van de leraar.

17.00 W. Viktor opent nu ook het Zuiden Zindertpodium. Met schwung!

16.30 Het is gestopt met regenen. En meteen meer volk rond de vijver. Breng voor alle zekerheid toch maar je regenjas mee straks, paraplu's zijn niet zo leuk voor wie achter jou staat...

16.00 Red Bugs geven de kick of van het Vijverfestival. Regen of niet, ze spelen strak.

15.30 Reporter Saïd verkent het Park van Dilbeek en stopt zijn FM Brussel microfoon onder de neus van iedereen die hij tegenkomt.

Reacties
FM Brussel live

fm non-stop

speelt nu: Sixpence None The Richer 'Kiss me'

FM Brussel zegt