zondag 20 mei in FM World

20 mei 2012Een vakantiejob op de Olympische Spelen. Schotten veroveren Gaasbeek. Het Maïsha Festival in Anderlecht. En N'faly Kouyaté over Festi'konkoba. Je hoort het zondag vanaf 10u in FM World.

Nog geen vakantiejob voor deze zomer? En ben je nog vrij tussen 26 juli en 12 augustus? Dan is dit jouw kans. Adecco zoekt host(ess)es voor het Belgian House tijdens de Olympische Spelen van Londen. Snel zijn is de boodschap.


Veel testosteron zondag in Gaasbeek. In de tuin van het kasteel van Gaasbeek gaan de Highland Games door. Clans nemen het tegen elkaar op in categorieën als touwtrekken, zwaardheffen en paalwerpen. Supporteren kan van 12u tot 19u.


Op 25 en 26 mei kan je naar het Maïsha Festival in Anderlecht. Jeroen Markelbach van het Vlaams-Afrikaans huis en choreograaf Joséphate Bawayi komen uitleggen wat je er allemaal kan verwachten.


Stefano van TV Brussel geeft je een paar goede redenen om zondag ook naar Brussels International te kijken op TV Brussel.


Festi'konkoba is de naam van een gloednieuw festival in Zinnema (Anderlecht). Dit festival dompelt je onder in de West-Afrikaanse cultuur. N'faly Kouyaté zit bij ons in de studio.


François Kasongo brengt wereldmuziek mee naar FM World: Artisya van Salimata Diabate en Oye Como Va van de Kora Jazz Band.
En hij laat je in zijn internationale agenda kijken. Dit weekend kan je naar fototentoonstelling Babylon. In het kader van parcours des artistes de Saint-Gilles exposeren artiesten hun werk in Espace Op in de Overwinningsstraat 96. Vanaf 24 gaat Migrations door, een dansvoorstelling in Theatre Varia. In de Pianofabriek in Sint Gillis treed op 26 mei Thierry Bwuzure op. En wie van de Oosterse cultuur houdt moet naar De twaalf uren van de groene huizen en andere schoonheden. Dat is een tentoonstelling van Utamaro, een van de grootmeesters van de Japanse prentkunst. De tentoonstelling loopt in het museum voor Japanse kunst in Laken.

Reacties
FM Brussel live

fm non-stop

speelt nu: Lenny Kravitz 'Are you gonna go my way'

FM Brussel zegt