zondag in fm world

08 apr 2012annabelle krijgt paula bulling en maman salissou oumarou over de vloer, zij werken aan een kort beeldverhaal over de oude graanmarkt. ontdek het programma van balkan trafik en kom alles te weten over de roma-dag. de laatste farc-gijzelaars in colombia zijn vrijgelaten en ook brussel is opgelucht. luister zondag vanaf 10u naar fm world.

de duitse tekenares paula bulling en de nigerese acteur, auteur en regisseur maman salissou oumarou zijn in brussel om aan een kort beeldverhaal te werken over het brussel van vandaag. het duo is een van de winnaars van de wedstrijd brussels in shorts. je ziet er later meer in het literatuurhuis, passaporta.

belangrijk nieuws uit colombia opgevangen deze week: de rebellenorganisatie farc heeft haar laatste politieke gevangenen vrijgelaten. andré-louis dubois, voorzitter van het betancourt-comité belgië legt uit of de strijd nu helemaal gestreden is.

zesde editie op de teller voor balkan trafik, met opnieuw spetterende muziek uit zuidoostelijk europa. tony van der eecken van bozar licht het programma toe.

de tentoonstelling ‘indios no brasil' loopt nog exact een week in het jubelparkmuseum. een perfecte uittip voor de paasvakantie.

zondag is het internationale roma dag. fm world nodigt roma bemiddelaarster gaby bala van foyer en roma gabriel miha uit.

ryan geeft je een paar goede redenen om zondag naar brussels international te kijken op tv brussel.

françois kasongo selecteert uitstekende én zonnige wereldmuziek uit zijn platenkast:marc antoine & fanny j met "kolé séré" en rony théophile met "carole".
zijn internationale uittip leidt naar de tentoonstelling regards croisés in schaarbeek. en hij rekent op je solidariteit voor de slachtoffers in congo-brazzaville. een gift kan op BE89 0016 6670 1385.

Reacties
FM Brussel live

goeiedag, bonjour

met liesbeth bernolet

speelt nu: Robin Schulz 'Show Me Love'

FM Brussel zegt