zondag in fm world

25 mrt 2012de berberse fatoum zingt de pannen van het dak in daarkom en italiaan giacomo haalt circustoeren uit in koekelberg. annabelle trekt naar de kvs voor keffiyeh, een voorstelling over de fameuze arafatsjaal en andere clichés over palestina. en ronny mosuse leidt je rond in het afrikamuseum. fm world is er zondag vanaf 10u.

op 30 maart speelt de berbers-brusselse fatoum in daarkom. haar liedjes gaan over vrouwen en migratie.een voorsmaakje krijg je op fm brussel.

espace catastroph viert zijn jaarlijks circusfeest op pistes de lancement. giacomo brengt uit italië zijn eigen circustent mee en zet die op in het victoriapark in koekelberg. voor meer zotte toeren check je de website van catastroph.

zondag wandel je samen met ronny mosuse door het afrikamuseum in tervuren. afspraak om 15u voor zijn favoriete plekken in het museum.

keffiyeh / made in china, zo heet de nieuwe voorstelling in de kvs. de acteurs nemen je mee langs de clichés over palestina. acteurs kaat arnaert en ala'a ghanim wisselen van gedacht met annabelle.

stefano lapasini geeft je een paar goede redenen om zondagavond naar brussels international op tv brussel te kijken.

amerikaanse belg john shank stelt zijn film l'hiver dernier voor. vanaf woensdag in de zalen, nu al in fm world.

en françois kasongo haalt senegalese muziek uit zijn platenkast nav de tweede ronde van de presidentsverkiezingen daar: survie van youssou n'dour en doley mbolo van africando.

françois zijn uit-tips brengen je naar het afro-jazz optreden van gilbert bekos in gc de zeyp en het intimistische concert van ben n'gabo in cc la villa. en er staat een interessant debat in zijn agenda: eerst de docu l'affaire chebeya un crime d'état en aansluitend een gesprek met louis michel en karel de gucht.

 

Reacties
FM Brussel zegt