zondag in fm world

16 jun 2012annabelle kookt exotisch uit het kookboek 'keuken noordwijk', aan de beurs gaat ze met hans vandecandelaere op zoek naar draken. de brusselse groep 'catango' stelt hun eerste cd voor en deelt uit. luister en win zondag vanaf 10u naar fm world.

voor het zevende achtereenvolgende jaar zetten les halles vandaag vanaf 14u hun deuren wijd open voor de wijk! Muziek, circus, diverse en originele kunstateliers, projecten van inwoners,...met een mp3 op je oren ontdek je schaarbeek op een dansende en ludieke manier, een bijzonder project van de franse kunstenaar, david rolland.

twaalf inwoners van de Noordwijk praten via typische, traditionele recepten over hun cultuur en hun land van herkomst. adil ahmad fares de verantwoordelijke van project noordwijk en fotografe, bea borgers stellen het boek voor.

vanaf het midden van de jaren 1980 landde in brussel een nieuwe eerste generatie van aziatische migranten die aan de voordeur van de Beurs. in het boekje 'draken aan de beurs' van hans vandecandelaere ontdek je het verhaal achter de chinese warenhuizen en souvenirwinkels.

de brusselse groep 'catango' stelt hun nieuwe cd 'imaginar' voor en deelt uit. mail naar fmworld@fmbrussel.be en maak kans op een exemplaar.

stefano van brussels international geeft je een paar goede redenen om zondag af te stemmen op TV Brussel.

bamako encounters toont al voor de 9de keer een geweldige selectie van zo'n 281 foto's en 10 video's. Onder de noemer 'Voor een duurzame wereld' laat de tentoonstelling de huidige toestand van het leefmilieu op het afrikaanse continent zien.een gloednieuwe tentoonstelling in tour and taxis.

 

 

Reacties
FM Brussel live

fm weekend

met jimmy verrijt

speelt nu: Stijn 'Hot & sweaty'

FM Brussel zegt